Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 3 nr av 101 nya idéer
  • Fint bakset
  • Stora projekt och små pyssel - och allt mitt emellan!
1803_hemsida
Ditt erbjudande:
3 nr av 101 nya idéer

3 nr av 101 nya idéer

Äntligen finns det en pigg och seriös tidning för alla tusentals kreativa personer som älskar att skapa med sina händer. Här hittar du nya idéer och utförliga beskrivningar av små och stora projekt. Vi syr, snickrar, målar, bakar, virkar, scrappar, stickar, tapetserar, klipper & klistrar, gör smycken och gjuter i betong. 

Perfekt bakset!

Perfekt bakset!

När du börjar prenumerera på 101 nya idéer får du ett fint bakset i bestående av ett emaljmått och ett slickepott-set.

Praktiskt emaljmått
Praktiskt halvlitermått till köket tillverkat i emalj. Måttet har en vit ut- och insida med praktisk måttanvisning. Förutom till bakning och matlagning, passa måttet perfekt att ha framme som en fin inredningsdetalj i alla typer av kök. 7 cm hög, rymmer 50 cl. Värde 149 kr

Fint slickepott-set 
Set med slickepott, spatel och pensel i miniformat för extra bra precision vid bakning och matlagning. Redskapen är tillverkade i silikon med trähandtag. Mått: 18 cm. Värde 99 kr

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 50

Äntligen finns det en pigg och seriös tidning för alla tusentals kreativa personer som älskar att skapa med sina händer. Här hittar du nya idéer och utförliga beskrivningar av små och stora projekt. Vi syr, snickrar, målar, bakar, virkar, scrappar, stickar, tapetserar, klipper & klistrar, gör smycken och gjuter i betong. Undra på att vi är en succé!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm