Ditt erbjudande:
5 nr av 101 nya idéer

5 nr av 101 nya idéer

101 nya idéer är tidningen för dig som är kreativ och älskar DIY. Här hittar du nya idéer och utförliga beskrivningar av små och stora projekt. Vi syr, snickrar, målar, bakar, virkar, scrappar, stickar, tapetserar, klipper & klistrar, gör smycken och gjuter i betong. I varje nummer hittar du unika tips och idéer för en roligare fritid. Undra på att vi är en succé! 

Mönstrade tygkorgar

Mönstrade tygkorgar

De två mjuka korgarna går att använda till mycket! Som brödkorg, kruka, eller som förvaring av garn och stickor blir de fina inredningsdetaljer till många områden. Kanten går att vika ner för att få önskad höjd på korgarna.

Mått stor: 21x16 cm. Mått liten: 15x12 cm

Material: Utsida av polyester med print och insidan PVC.

Värde 250 kr.

Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta får du:

  • 5 nr av 101 nya idéer
  • 2 fint mönstrade tygkorgar
  • Idéer och tips för stora och små projekt!
1704

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 50

Äntligen finns det en pigg och seriös tidning för alla tusentals kreativa personer som älskar att skapa med sina händer. Här hittar du nya idéer och utförliga beskrivningar av små och stora projekt. Vi syr, snickrar, målar, bakar, virkar, scrappar, stickar, tapetserar, klipper & klistrar, gör smycken och gjuter i betong. Undra på att vi är en succé!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm