Ditt erbjudande:
6 nr av ToppHälsa

6 nr av ToppHälsa

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

Löpartajts från Kari Traa. Limited edition med ToppHälsa!

Löpartajts från Kari Traa. Limited edition med ToppHälsa!

Snygga löpartajts i trekvartsmodell. 86% polyester, 14% elastan. Finns i storlekarna S, M och L. Välj mellan lila eller grå.

Body butter från The Body Shop

Body butter från The Body Shop

Wild Argan Oil Body butter från The Body Shop är en krämig, lyxig konsistens som stänger in frukt och ger en perfekt fuktighetsbevarande hud under 25-timmar. Utan parabener. 200 ml

Hörlurar

Hörlurar

Små och smidiga hörlurar, i rosa, perfekta till träningen.

Dessutom: Topphälsa+ i din iPad & iPhone

Dessutom: Topphälsa+ i din iPad & iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Topphälsa i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta får du:

  • 6 nr av Topphälsa
  • Löpartajts från Kari Traa
  • Body butter från The Body Shop
  • Smidiga hörlurar
  • Topphälsa digitalt i din iPad & iPhone
1508 adr tea

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 30

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag– i dag.

Bonnier Tidskrifter
105 44 Stockholm