Ditt erbjudande:
5 nr av ToppHälsa!

5 nr av ToppHälsa!

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

Rosa eller svart träningsjacka

Rosa eller svart träningsjacka

Ultralätt vattenavstötande jacka som passar bra som överdragsjacka vid träning. Jackan ger skydd mot lättare vind och har elastiska meshpaneler under armarna för extra ventilation. Smart ficka i ryggslutet för till exempel nycklar och kort. Välj mellan svart eller rosa. Material: 100% Polyester

Hörlurar

Hörlurar

Små och smidiga hörlurar, i rosa, perfekta till träningen.

Dessutom: Topphälsa+ i din iPad & iPhone

Dessutom: Topphälsa+ i din iPad & iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Topphälsa i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Hämta mina uppgifter automatiskt Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning

Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan och betalar då månadsvis. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se

Allt detta får du:

  • 5 nr av Topphälsa
  • Träningsjacka
  • Hörlurar
  • Topphälsa digitalt i din iPad & iPhone
1503 jacka

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 30

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag– i dag.

Bonnier Tidsskrifter
105 44 Stockholm