Ditt erbjudande:
5 nr av ToppHälsa!

5 nr av ToppHälsa!

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

PT Fias tio i topp

PT Fias tio i topp

PT-Fia, Sofia Sjöström, driver en av Sveriges största och mest populära tränings- och hälsobloggar. I sin bok ger hon sin syn på hälsa – med sundheten i fokus. Du får hennes bästa tips, från favoritövningar och godaste frukostarna till hur man hanterar stress och hittar balans i livet.

Dessutom: Topphälsa+ i din iPad & iPhone

Dessutom: Topphälsa+ i din iPad & iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Topphälsa i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Gå vidare
Hämta mina uppgifter automatiskt Eller fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning

Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan och betalar då månadsvis. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se

Allt detta får du:

  • 5 nr av Topphälsa
  • PT Fias bok
  • Topphälsa digitalt i din iPad & iPhone
1503 PT Fia

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 30

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag– i dag.

Bonnier Tidsskrifter
105 44 Stockholm