Ditt erbjudande:
4 nummer av Topphälsa

4 nummer av Topphälsa

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag.

Värde 188 kr

Turkost Linne från Kari Traa

Turkost Linne från Kari Traa

Myrblå Singlet är den klassiska träningstoppen som passar perfekt till all sorters träning. 89% polyester, 11% elastan. Finns in storlekarna: S, M och L.

Värde 332 kr

Solpuder från Oriflame

Solpuder från Oriflame

Ger en naturlig solkysst hy året om. Ett skimarande terracottapuder som definierar kindbenen och ger huden en perfekt lyster. Passar alla hudtyper.

Värde 169 kr

TräningsDVD

TräningsDVD "Bränn fett med Paolo Roberto"

En kvart om dagen gör verkligen skillnad! En tränings-dvd med två supereffektiva träningskvartar som ger ett fantastiskt resultat!

Värde 150 kr

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

ErbjudandeGå vidare
Hämta mina uppgifter automatiskt Eller fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.

Allt detta får du:

  • 4 nr av Topphälsa
  • Turkost träningslinne
  • Solpuder
  • TräningsDVD
1411_linne_solpuder_dvd

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 30

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag– i dag.

Bonnier Tidsskrifter
105 44 Stockholm